Βιολογικά τρόφιμα

Υψηλής διατροφικής αξίας, χωρίς βλαβερές ουσίες όπως φυτοφάρμακα και ορμόνες. Φροντίστε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα επιλέγοντας βιολογικά τρόφιμα που είναι πλούσια σε πολύτιμες βιταμίνες και μέταλλα. Στο κατάστημα βιολογικών προϊόντων μας θα βρείτε ελληνικά βιολογικά τρόφιμα όπως επίσης βιολογικά τρόφιμα από όλο τον κόσμο. Προσεκτικά επιλεγμένα αυθεντικά βιολογικά φρέσκα και υγιεινά. 

Βιολογικά τρόφιμα - χρήσιμες πληροφορίες

Τα βιολογικά τρόφιμα παράγονται από αγνά υλικά χωρίς πρόσθετες τεχνητές ουσίες. Στο κατάστημα μας θα βρείτε βιολογικά ελεύθερα τρόφιμα και συσκευασμένα. Τα ελεύθερα βιολογικά τρόφιμα παράγονται με 95% αγνές φυσικές ουσίες, ενώ μόλις το πολύ 5% από άλλες ουσίες. Καθημερινά προμηθευόμαστε τα καλύτερα βιολογικά τρόφιμα διενεργώντας παράλληλα αυστηρούς ελέγχους για να διασφαλίσουμε την αυθεντικότητα των τροφίμων. 

Αυθεντικά συσκευασμένα βιολογικά τρόφιμα παραγόμενα από τουλάχιστον 70% φυσικές ουσίες. Επιλέγουμε τους καλύτερους προμηθευτές βιολογικών για να σας παρέχουμε τα πιο αγνά και γευστικά προϊόντα. 

Φρέσκα βιολογικά αυγά για ένα δυνατό οργανισμό, βιολογικό μέλι και μαρμελάδες για ένα δυνατό πρωινό ξεκίνημα. Υγιεινά βιολογικά σνακς για κάθε στιγμή της ημέρας, βιολογικά ζυμαρικά, λαχανικά για ένα τέλειο γεύμα. Βιολογικά γλυκά για απόλαυση χωρίς ενοχές και βιολογικές βρεφικές τροφές για τους μικρούς μας φίλους.

Βιολογικό μέλι

Βιολογικά αυγά

Βιολογικό γάλα

Βιολογικά ζυμαρικά

Βιολογικά λαχανικά

Βιολογικές βρεφικές - παιδικές τροφές

Βιολογικά γλυκά

Βιολογικά φρούτα

Βιολογικά σνακς

Βιολογικές μαρμελάδες

Βιολογικοί ξηροί καρποί

Βιολογικά ροφήματα